-10%
Dostępność: Mało < 20 (Wysyłka w 3-5 dni roboczych)

Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten - białko znajdujące się we wszystkich zbożach, produkty mączne są toksyną i zagrażają ich życiu. Natomiast dla tych, którzy mają na nie nadwrażliwość, spożywanie ich powoduje groźne choroby, rzadko jednak kojarzone z tym produktem. Dzięki Autorce - naturoterapeutce i dietetyczce z 30 - letnim doświadczeniem, będziesz mógł sam przekonać się o wartościach terapeutycznych diety bezglutenowej, która pomaga w leczeniu i zapobiega ponad 200 przewlekłym chorobom, mającym związek z celiakią i nietolerancją glutenu. Znajdziesz tu także informacje na temat Specyficznej Diety Węglowodanowej, która jest w stanie wyleczyć również wiele powa...

  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: Vital
  • Rodzaj okładki: oprawa: broszurowa
  • Data premiery: 2024-03-26
  • Liczba stron: 272
  • Wymiary: 205x145 mm
  • EAN: 9788382727579

49,40 zł

44,46 zł

- 1 +

Darmowa dostawa od 199,89 zł