Z zakonnej kuchni

Dział: Poradniki

ISBN: 978-83-60134-58-0
Format: 15,5 cm x 17,5 cm
Ilość stron: 144

Książka zawiera ponad 100 przepisów kulinarnych, zamieszczanych w ciągu ostatnich dwóch lat w Tygodniku Katolickim "Niedziela" w rubryce "Z zakonnej kuchni". Są to sprawdzone przez pokolenia receptury, pochodzące z wielu zgromadzeń zakonnych z różnych regionów Polski. Znalazły się tu propozycje dań zarówno wykwintnych, jak i szybkich, pomysły na piątkowe obiady oraz różnorodności z jednego garnka. Obok tradycyjnych potraw i przetworów w książce zawarte są również wybrane dania z diety orkiszowej, propagowanej przez p. Alfredę Walkowską.

Obejrzyj reklamę

Cena: 25,00 zł
dodaj do koszyka
Dostawa

Płatność przelewem (Poczta Polska)
5,00 zł

Płatność przelewem (Kurier)
15,00 zł

Płatność przy odbiorze (Poczta Polska)
9,00 zł

Nasza strona internetowa, wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), do poprawnej obsługi zakupów. Nowe przepisy zobowiązują nas do poinformowania o tym. Dalsze korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki będzie oznaczało, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
Aby dowiedzieć się więcej, przeczytaj o Polityce plików cookies.
Zamknij